Ingredients per a 4 persones:
400g de tallarines de colors
400g de gambes (sempre millor si són fresques)
100g de xampinyons
100g de gírgoles
2 cebes tendres
4 alls
2 ampolles de nata líquida (400 ml)
Oli d'oliva verge extra
Aigua, sal i julivert
Preparació:
Temps estimat: 30 minuts
400g de gambes (sempre millor si són fresques)
100g de xampinyons
100g de gírgoles
2 cebes tendres
4 alls
2 ampolles de nata líquida (400 ml)
Oli d'oliva verge extra
Aigua, sal i julivert
Preparació:
Temps estimat: 30 minuts
- Primer de tot, bulliu les tallarines amb aigua i una mica de sal. Un cop cuites, escorreu-les i reserveu. El temps de cocció dependrà del gust dels comensals i del gruix de la pasta. Fixeu-vos en la recomanació del fabricant.
- Un cop tingueu feta la salsa de bolets, peleu les gambes. Poseu oli d'oliva en una altra paella i, un cop estigui calent, daureu-hi dos alls pelats. Afegiu-hi les gambes i ofegueu-les durant 2 minuts. A l'últim moment, retireu els alls i empolvoreu amb una mica de julivert picat.
- Tot seguit, podeu muntar els plats: poseu primer la pasta en un plat fondo o en un bol, regueu-la amb una mica d'oli de fregir les gambes, afegiu-hi la salsa de bolets i, finalment, poseu-hi per sobre les gambes.