Frito Limpio

Ahir, donant un cop d'ull al blog 3 o 4 al dia de Maurici Serra, vaig descobrir una web sorprenent que ja he posat dins de l'apartat de webs recomanades d'aquest blog. Es tracta de Compradicción, una pàgina on hi trobareu un munt d'articles sobre nous productes del mercat, amb més de 300 entrades relacionades amb el món de la cuina i la gastronomia. Us recomano que hi doneu un cop d'ull.

Un dels productes que més m'ha sorprès és el que aquí us presento: un solidificador d'oli , anomenat Frito Limpio, que converteix l'oli de fregir en una mena de coca sòlida. D'aquesta manera podem eliminar l'oli de forma pràctica, neta i sense contaminar. La idea m'ha semblat genial perquè cada vegada que llenço l'oli per l'aigüera tinc remordiments de consciència i, d'altra banda, és bastant empipador desfer-se d'aquesta substància tan contaminant i tan omnipresent en les nostres cuines.

Per solidificar l'oli sobrant de la paella, només cal afegir una cullerada de Frito Limpio a l'oli encara calent i esperar uns 30 minuts. El resultat és sorprenent!

Segons he llegit a l'article de Compradicción, aquest producte miraculós no és gens difícil de trobar i es pot adquirir als supermercats Carrefour per 1'50 euros.

NOTA: Les imatges d'aquest post han estat extretes de la web Compradicción