Us la recomano no només als que seguiu el Mètode Montignac sinó a tots aquells que us agradin les carns a la mostassa. És un plat molt fàcil i ràpid de preparar, així que és perfecte per si teniu convidats i no disposeu de gaire temps.
Ingredeints per a 4 persones:
12 talls de llom ibèric (o llom de dos colors)
10 cl de vi blanc sec
2 iogurts
2 cullerades de mostassa a l'antiga
oli d'oliva
una cullerada de julivert picat
10 cl de vi blanc sec
2 iogurts
2 cullerades de mostassa a l'antiga
oli d'oliva
una cullerada de julivert picat
Preparació:
Temps estimat: 30 minuts
Temps estimat: 30 minuts
- Salpebreu els talls de llom i fregiu-los en una cassola amb una cullerada d'oli. Un cop daurats, reserveu-los en una safata.
- A continuació, desgreixeu la cassola amb una mica de vi blanc. Deixeu que faci xup-xup durant un parell de minuts i afegiu-hi els yoguts mesclats amb la mostassa.
- Deixeu coure 5 minuts a foc suau i afegiu-hi els talls de llom i el suquet que han deixat anar. Regueu els talls de carn amb la salsa i empolvoreu amb el julivert picat.
I bon profit!