Llom ibèric a la mostassa antiga

La recepta que us presento a continuació és una adaptació d'una de les 200 recetas mediterráneas de Michel Montignac. L'única diferència és que jo he substituït les escalopes de gall dindi per llom de porc i he emprat mostassa a l'antiga enlloc de mostassa de Dijon.

Us la recomano no només als que seguiu el Mètode Montignac sinó a tots aquells que us agradin les carns a la mostassa. És un plat molt fàcil i ràpid de preparar, així que és perfecte per si teniu convidats i no disposeu de gaire temps.

Ingredeints per a 4 persones:

12 talls de llom ibèric (o llom de dos colors)
10 cl de vi blanc sec
2 iogurts
2 cullerades de mostassa a l'antiga
oli d'oliva
una cullerada de julivert picat


Preparació:
Temps estimat:
30 minuts
  • Salpebreu els talls de llom i fregiu-los en una cassola amb una cullerada d'oli. Un cop daurats, reserveu-los en una safata.
  • A continuació, desgreixeu la cassola amb una mica de vi blanc. Deixeu que faci xup-xup durant un parell de minuts i afegiu-hi els yoguts mesclats amb la mostassa.
  • Deixeu coure 5 minuts a foc suau i afegiu-hi els talls de llom i el suquet que han deixat anar. Regueu els talls de carn amb la salsa i empolvoreu amb el julivert picat.

I bon profit!