Vitelottes express

Avui en arribar a casa m'he endut una bona sorpresa...

Després d'un dia força cansat a l'escola, he pujat les escales, he obert la porta i... quina ha estat la meva sorpresa en veure, damunt del radiador de l'entrada, un misteriós paquet blau en forma de carta enorme. M'hi he acostat, he llegit i he vist que venia de França; li he donat la volta, he mirat el remitent i he sabut que es tractava d'algun present dels nostres amics de la Dordogne, la Florence i el Patrick.

De seguida m'he afanyat a obrir el paquet i... SORPRESA!!! Han començat a sortir-ne un munt de patates blaves i una carta escrita a mà que ens explica que les patates són de collita pròpia i que ens les regalen per donar una mica de color als propers palts que preparem. I així ho farem!

Fins i tot la nostra gata ha quedat ben encuriosida davant d'aquest munt de patates blaves!

Aquest cap de setmana no tindré massa temps per cuinar perquè marxem a San Sebastián a fer una visita al meu cuiner preferit, Juan Mari Arzak; però quan tornem, a més d'un reportatge extens sobre la nostre experiència a l'Arzak, prometo un parell de receptes noves amb patates blaves o vitelottes, tal com les anomenen els francesos. Ja em comencen a venir idees al cap...

Moltes gràcies, Florence i Patrick!