
1- Desplegueu la pasta brisa i poseu-la dins d’un motlle baix i rodó d’uns 28 cm de diàmetre.
2- Cobriu l’interior de la tartera amb una paper d’alumini i premeu bé les parets.
3- Coeu la base de la quiche al forn, prèviament escalfat a 200º, durant 10 minuts. Seguidament, retireu el paper d’alumini i deixeu-ho coure 5-7 minuts més, fins que la base estigui daurada.
4- Mentre la massa es cou, netegeu els espinacs i poseu-los a bullir en una olla amb un polsim de sal.
5/6- Talleu la ceba en juliana i ofegueu-la a foc lent amb una cullerada sopera d’oli d’oliva verge extra.
7/8- Talleu els xampinyons en làmines fines i afegiu-los a la paella amb la ceba. Tireu un polsim de sal i deixeu les verdures fins que els xampinyons estiguin cuits.
9- En una altra paella, amb una cullerada d’oli, saltegeu els espinacs.

10/11- A continuació, bateu en un bol la crema de llet i els ous amb un polsim de sal, i afegiu-hi els xampinyons amb la ceba i els espinacs.
12/13- Aboqueu la mescla dins del motlle amb la pasta brisa cuita i poseu-hi el formatge de cabra per sobre, procurant que no s’enfonsi.
14- Poseu la tartera al forn, a 180º de temperatura, durant 25-30 minuts
15- Traieu la quiche del forn i talleu-la en les porcions desitjades. Emplateu i adorneu el plat amb unes fulles d’enciam variat.