MOR&Almendra, bescuits fàcils de preparar

Avui us vull presentar el kit MOR&Almendra del meu xocolater preferit, Xavier Mor. Es tracta d’un preparat en pols per elaborar fàcilment des de casa uns bescuits deliciosos que admeten un munt de variacions.

El preparat s’ha de mesclar amb tres ous, mig got d’aigua i ¾ de got d’oli d’oliva o mantega fosa. Barrejar la mescla a mà és una mica feixuc perquè es tracta d’una pasta força consistent, per això us recomano que empreu la batedora elèctrica a 2ª velocitat durant uns 4 minuts. Un cop hagueu obtingut una pasta ben homogènia, ompliu els 12 motlles que vénen dins de la mateixa llauna. Però alerta! Procureu omplir-los fins poc més de la meitat. Jo només vaig deixar un dit de marge i en coure’ls van pujar més del previst i em van donar una bona feinada. També us aconsello que unteu els motlles amb una mica d’oli per evitar que la massa s’enganxi al paper. Un cop plens els motlles, poseu-los al forn prèviament escalfat a 180º i deixeu coure els bescuits durant uns 40 minuts.

A més del bescuit bàsic, els bescuits MOR accepten múltiples varietats. Podeu elaborar bescuits de xocolata, afegint unes quantes perletes de xocolata fondant a la massa; bescuits de panses al rom, afegint panses de Corint i un rajolí de rom; bescuits de taronja, amb unes làmines de taronja confitada picada; o bescuits de fruites del bosc, afegint a la massa la melmelada corresponent. El resultat és una vistosa safata plena de temptadors bescuits de diferents sabors. Em sembla una idea genial per a un berenar d’aniversari de nens (o adults)!




Si us hi animeu, us aconsello que doneu un toc personal als bescuits, ja que són força atapeïts i sols costen una mica de passar. A casa els pares de l’Aleix van volar ben aviat. Els que van tenir més èxit van ser els de taronja i els de xocolata.